De magie van ons aardappeleiwit in tv-programma Binnenstebuiten

17 apr 2020
macaron
Culinair expert Alain Caron proeft in het tv-programma Binnenstebuiten vegan macarons bij Smaakaron. De beroemde chef-kok proeft nauwelijks het verschil en is onder de indruk. “Ik kan me geen macarons zonder eieren voorstellen”. Patissier Alvaro Dos Anjos van Smaakaron onthult het geheime ingrediënt: aardappeleiwit. "En geloof het of niet, het werkt beter dan eieren”. Het effect is ‘magic’ volgens de patissier.

Smaakaron is een patisserie in Groningen gespecialiseerd in macarons én vegan macarons. Eigenaren Gerben van Dijken en Alvaro Dos Anjos zijn sinds vorig jaar tevreden afnemers van ons aardappeleiwit!

Klik op de afbeelding hieronder om de uitzending te bekijken.

macarons

 

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -