Logo

Smeltkaas

Het produceren van een smaakvol kaas(achtig)product vraagt ​​om expertise en flexibiliteit. Het moet rekbaar, elastisch en goed te verkruimelen zijn. We hebben dagelijks te maken met de veelzijdige eisen van hoge of beperkte smeltpunten, allemaal gebundeld in een unieke productieomgeving. Met de ingrediënten van Avebe produceer je een duurzame kaasvariant die smaakvol is, langer meegaat, beter vasthoudt en er goed uitziet.

Populaire producten

Kaasplakken

Ben je op zoek naar dat ‘niet van echt te onderscheiden’ plakje kaas? Dat perfecte, gele, stevige plak, die precies op een ander rust? De zetmeelproducten van Avebe leveren een betrouwbaar en reproduceerbaar product. Een ideale keuze voor restaurants en delicatessenwinkels.

Geraspte kaas

Gebruik zetmeel van Avebe en maak verleden tijd van plakkerige of klonterige geraspte kaas. Gun jouw consument smaakvolle, praktische en mooie geraspte kazen. Onze producten zijn geschikt voor in de salade, bij thuismaaltijden of voor luxe restaurantgerechten.

Kaasblokken

Wij stellen fabrikanten in staat om kosten te verlagen en de productflexibiliteit van harde kaasproducten te vergroten. Met onze ingrediënten op basis van aardappelzetmeel kun je de textuur en smaak van jouw producten afstemmen op de bewuste consument.

Kaastoppings

Smeltkaas en imitatiekaas krijgen van oorsprong niet de waardering die ze verdienen, terwijl deze kaassoorten wel technische voordelen heeft ten opzichte van traditionele kaas. Bijvoorbeeld een langere houdbaarheid, verminderde neiging om te scheiden bij koken of smelten, een uniform uiterlijk en uniforme eigenschappen. Naast deze voordelen kunnen er aanzienlijke kostenbesparingen worden gerealiseerd.
Avebe biedt oplossingen op basis van aardappelzetmeel en helpt de klant om aan de productwensen en -eisen van de consument te voldoen. Met ons product Perfectamyl™ verhoog je je productieopbrengst tot wel 300% en bespaar je veel geld. Vermijd de gebruikelijke voedseladditieven en niet-natuurlijke ingrediënten en zorg voor een product van hogere kwaliteit, dat beter proeft, aanvoelt en er beter uitziet.

Ontdek Perfectamyl™

Meer weten? Neem contact op!

In Europa is Avebe marktleider op het gebied van zetmelen in smeltkaas. Als je op zoek bent naar betere flexibiliteit, smelt- of raspvermogen, maak dan gebruik van onze Cheese-Toolbox. Onze zetmelen zorgen voor een neutraal geheel dat makkelijk op smaak te brengen is: van cheddar tot mozzarella. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise in huis om kaasoplossingen op maat te leveren.

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan