Logo

Kleefstoffen

Zetmeel is een uitstekende lijm om materiaal zoals papier mee te lijmen, maar ook om aluminiumgelamineerd papier mee te maken. Avebe levert zetmeelverdikkingsmiddelen, kleefmiddelen en dextrines rechtstreeks aan eindgebruikers en lijmfabrikanten. Gebruik onze zetmeelformuleringen voor een groenere en duurzamere optie. Lees meer over de toepassingen van Avebe’s kleefstoffen op basis van aardappelzetmeel.

Papieren zak

Het assortiment van Solvicol® is uitstekend te gebruiken voor hogesnelheidsmachines voor papieren zakken, bottomers en kokers. Solvicol®-lijmen voor papieren zakken zijn spatarm en hebben een goede viscostabiliteit en hechtsnelheid.

Ontdek Solvicol®

Behanglijm

De zeer stroperige, in koud water oplosbare Solvitose™ behanglijmen lossen makkelijk op en zorgen voor een klontvrije pasta, met uitstekende glij-eigenschappen en hechting voor papier- of vinyltextielwandbekleding. Ze voldoen aan de meest recente wetgeving voor wat betreft conserveringsmiddelen.

Ontdek Solvitose®

Buiswikkellijm

Om jouw prestaties te verbeteren en je in staat te stellen hoogwaardige producten op de meest kosteneffectieve manier te produceren, bieden wij het beste en meest uitgebreide assortiment aan zetmeellijmen. Ons zetmeel is uitermate geschikt voor de kokerwikkelindustrie.

Herbevochtigbare enveloplijm

Avebe’s assortiment aan Avedex™ stabiele gele dextrines levert veel natte kleefkracht, viscostabiliteit, applicatiecontrole, een lichte kleur en een uitstekende droge hechting met vezelscheuring. Met een reeks van weinig tot gemiddeld stroperige gele dextrine-ingrediënten kunnen fabrikanten wat zij nodig hebben op het gebied van enveloplijmformuleringen verfijnen.

Ontdek Avedex™

Aluminiumfolie

Solvicol™ levert minimaal verbruik, geen synthetische geur en een flexibele droge hechting. Deze hoogwaardige snelle lijm is ideaal voor het produceren van papieren aluminiumfoliewikkels voor de hoge kwaliteitseisen van jouw branche.

Solvicol®

Herbevochtigbare PVAc

Avebe’s gele aardappeldextrines leveren een herbevochtigbare PVAc-emulsie, met een goede stabiliteit, minimale onzuiverheden, een hoge kwaliteit en een uitstekende reproduceerbaarheid. Fabrikanten van houtlijm en hobbylijm kunnen vertrouwen op Avebe voor het behalen van kwaliteit en uitmuntendheid in hun formuleringen.

Gegomde tape

Avebe’s Perfectamyl™ assortiment aan zetmeelproducten levert een watergeactiveerde, herbevochtigbare gegomde papieren tape, met veel initiële natte kleefkracht, snelle vezelscheuring en goede vloei. Het is het ideale ingrediënt voor gegomd plakband.

Aanplakbiljetten

Of je nu een korte of lange borsteltoepassing gebruikt, of een rolmachine, we begrijpen dat elke methode zijn eigen kenmerken en eisen heeft. Daarom heeft Avebe een speciaal assortiment aan Solvicol™-producten ontwikkeld voor wat je nodig hebt om aanplakbiljetten aan te brengen.

Meer weten? Neem contact op!

Zetmeel is een uitstekende lijm om materiaal zoals papier mee te lijmen, maar ook om aluminiumgelamineerd papier mee te maken. Avebe levert zetmeelverdikkingsmiddelen, kleefmiddelen en dextrines rechtstreeks aan eindgebruikers en lijmfabrikanten. Gebruik onze zetmeelformuleringen voor een groenere en duurzamere optie. Lees meer over de toepassingen van Avebe’s lijm op basis van aardappelzetmeel.

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan