Logo

Vlees

Royal Avebe’s aardappelzetmeelproducten, eiwitten en vezels verbeteren de textuur, kwaliteit, opslag en opbrengst van uw verwerkte vleesproducten. Van gekookt tot vers - van worst tot hamburgers - van paté tot gehaktballen - Avebe biedt de oplossing die fabrikanten nodig hebben. Verbeter de water- en vetbinding, verminder textuur- en stabiliteitsproblemen en blijf concurrerend met een clean label. Ontdek de juiste oplossing.

Gemalen en gevormd

Een mooie en heerlijke patty of nugget behoudt zijn vorm en structuur terwijl deze lekker en sappig blijft, met een optimale vetbinding. Avebe biedt een breed assortiment aan zetmelen die aan deze eisen voldoen en de verwerkbaarheid van jouw producten verbeteren. Zorg voor een gezondere maaltijd door het verminderen van vet en het verhogen van de voedingswaarde, en dit alles met behoud van smaak en uiterlijk.

Geëmulgeerd

Behoud uniformiteit en consistentie met aardappelzetmeel. Bereik een uitstekende wateropname in producten zoals hotdogs en worstjes zonder gewichtsverlies of vermindering van vorm en vetafzetting. Avebe’s ingrediënten verbeteren de verwerkingstolerantie, textuur, opbrengst en consistentie van jouw geëmulgeerde producten. Lever die uitstekende, stevige bite waar klanten om vragen.

Geïnjecteerde producten

Avebe is er voor onze fabrikanten. Onze experts ontdekken en leveren de oplossing die ervoor zorgt dat je waarde kunt toevoegen met clean label ingrediënten. Behoud de ideale balans voor jouw vleesproducten die de exacte vochtigheid, textuur, stabiliteit en smaak leveren.

Meer weten? Neem contact op!

Avebe biedt de oplossing die fabrikanten nodig hebben. Verbeter de water- en vetbinding, verminder textuur- en stabiliteitsproblemen en blijf concurrerend met een clean label. Ontdek de juiste oplossing.

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan