Logo

Bakkerij

Mensen houden van versgebakken lekkernijen, ook als ze onderweg zijn. Dit heeft de aanwezigheid van ‘in-store’ bakkerijen en ketens aangewakkerd. Bakkers willen snelle, handige, gebruiksvriendelijke en half afgewerkte producten. Deze zijn verkrijgbaar in poedervorm, gekoeld of bevroren om aan de grote vraag te voldoen. De industrie vraagt ​​om een ​​innovatieve, oplossingsgerichte leverancier, met een wereldwijd netwerk. Avebe voorziet in deze behoefte en levert de ingrediënten voor succes.

Populaire producten

Beslag

Paselli™ en Eliane™ instantzetmelen bieden allemaal een meerwaarde voor pond- en biscuitgebak, soesjes en muffinmixen om te stabiliseren en te standaardiseren. Onze producten regelen de viscositeit en beluchting van het beslag, houden vocht vast, zorgen voor een langere houdbaarheid en zorgen voor een beter mondgevoel.

Vetarm beslag

Vet is zacht, rijk en verleidelijk, maar taarten met een hoog vetpercentage bevatten veel calorieën. Het verminderen van het vetgehalte in een cakeformule kan een negatief gevolg hebben op de viscositeit, textuur en smaak. Met Etenia™ kunnen fabrikanten het ‘vetgevoel’ en de romigheid leveren aan consumenten en tegelijkertijd het aantal calorieën verminderen. Een cake gebakken met Etenia™ is rijk, smaakvol én gezonder.

Gekoeld

In de huidige geconsolideerde en geïndustrialiseerde bakindustrie wordt het deeg gekoeld, ingevroren en ontdooid. Tegelijkertijd moet het zijn stabiliteit, vocht, textuur en houdbaarheid behouden. Daarom worden innovatieve zetmelen van Avebe, zoals Paselli™ en Eliane™, steeds vaker gebruikt in gekoelde of diepgevroren deegtoepassingen zoals pizzabodems en sandwiches.

Droog gebakken

Consumenten willen een gezond, vetarm, koolhydraatarm en vezelrijk koekje dat ook nog eens lekker is én de juiste crunch heeft. Onze oplossing Eliane™ vermijdt de harde bite die vaak gepaard gaat met een vetarm product. Eliane™ in combinatie met Solanic® stelt je in staat om een ​​clean label gebakken snack te produceren met een heerlijk knapperige textuur en een minimaal vetgehalte.

Meer weten? Neem contact op!

De industrie vraagt ​​om een ​​innovatieve, oplossingsgerichte leverancier met een wereldwijd netwerk. Avebe voorziet in deze behoefte en levert de ingrediënten voor (en met) succes.

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan