Logo

Veevoer

Door de uiteenlopende mogelijkheden die de aardappel biedt produceert Avebe een diervoederproduct van uniek hoge kwaliteit. Het gaat om eiwitten, voedzame aardappelvezels en protamylasse voor veevoer, maar denk ook aan eiwitten en speciale zetmelen voor huisdieren.

Populaire producten

Vee

Natte aardappelvezels vormen voer van topkwaliteit. Zowel het energiegehalte als de hoeveelheid aan pens onafbreekbaar zetmeel is ontzettend hoog. Ze bieden een unieke voedingswaarde en verhogen het melkeiwitgehalte. Kosten besparen? Gebruik dan natte aardappelvezels ter vervanging van krachtvoer. Dit seizoensproduct is van augustus tot en met mei verkrijgbaar in Nederland en in het noorden van Duitsland.

Ontdek aardappelvezels

Vissenvoer

Met Protastar is Avebe de enige leverancier van een aardappeleiwitproduct dat geschikt is voor vissenvoer. Protastar is ANF-vrij, zeer zuiver geraffineerd en uitstekend verteerbaar. Visvoerproducenten kunnen ook op Avebe rekenen voor het leveren van zeer functionele zetmeelproducten die de procesefficiëntie en korrelkwaliteit verbeteren.

Ontdek Protastar®

Meer weten? Neem contact op!

Door de uiteenlopende mogelijkheden die aardappelen bieden, produceert Avebe een diervoederproduct van uniek hoge kwaliteit. Het gaat om eiwitten, voedzame aardappelvezels en protamylasse voor veevoer, maar denk ook aan eiwitten en speciale zetmelen voor huisdieren.

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan