Logo

Royal Avebe

Wat voor velen een simpel gewas lijkt, is voor ons een plantaardige bron met eindeloze mogelijkheden. De aardappel levert ons zetmeel, eiwit en andere essentiële ingrediënten. Van veld tot laboratorium tot fabriek: deze ingrediënten zijn van onschatbare waarde voor onze leden, klanten, medewerkers én de samenleving. Dankzij de aardappel leveren we duurzamere en gezondere oplossingen met steeds minder impact op het milieu en werken we aan een duurzame teelt.

Innovation by Nature

Royal Avebe
Innovation
bynature

Wij maken innovatieve ingrediënten van aardappelen die wij zélf verbouwen. Dit stelt onze klanten in staat om unieke en interessante nieuwe producten te ontwikkelen.

Door wetenschappelijk onderzoek te doen naar de voordelen van ons gewas, creëren we meerwaarde voor onze leden, medewerkers, klanten en eindconsumenten. Samen zijn we de ontwerpers van de toekomst van voedsel.  

De aardappel is het meest veelzijdige gewas ter wereld en heeft een positieve invloed op het leven van meer dan een half miljard mensen. Ons streven is om voortdurend het potentieel van de aardappel uit te breiden en zo de planeet een duurzaam perspectief te bieden. 

100 jaar

In 2019 ontvingen we het Predicaat Koninklijk. Naast dit predicaat kregen we de erkenning van onze Koning dat Avebe toonaangevend is in haar vakgebied, nationale waarde biedt en al meer dan 100 jaar met succes bestaat. 

Lees meer

Werken bij Royal Avebe

Help jij ons om (nog) meer uit de aardappel te halen? Wij verwelkomen nieuwsgierige en gepassioneerde mensen die graag samenwerken aan deze uitdaging.

Kom bij ons werken