Logo

Onze keten

Van zand tot klant

Leden

Hier begint onze keten en is samenwerken de sleutel tot ons succes. Avebe blijft trouw aan haar roots en houdt tot op de dag van vandaag de grondgedachte van onze coöperatie hoog. Onze leden, medewerkers en klanten inspireren elkaar om het maximale uit de aardappel te halen.

Leden

Averis

Ons kweekbedrijf Averis ontwikkelt nieuwe, duurzame aardappelrassen. Deze rassen zijn beter bestand tegen ziekten en droogte, hebben minder gewasbeschermingsmiddelen nodig en leveren een hogere opbrengst.

Averis

Avebe

Op onze productielocaties in Nederland, Duitsland en Zweden verwerken we de aardappelen tot aardappelzetmeel en aardappeleiwit. Deze ingrediënten verwerken onze klanten wereldwijd weer in voedingsmiddelen, industriële toepassingen en diervoeding. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze processen om onze ecologische voetafdruk, waterverbruik en afval te verminderen.

Innovatiecentrum

Door onze krachten te bundelen in ons Innovatiecentrum in Groningen realiseren we grotere resultaten: goed smakende plantaardige burgers of heerlijke melk zonder dierlijk eiwit. Ook in zuivel en kaas voegen aardappelingrediënten veel toe. Denk aan de juiste romigheid en textuur. En we verminderen ook nog eens allergenen, e-nummers en onnatuurlijke toevoegingen aan eindproducten.

Innovatiecentrum

Klanten

Naarmate de wereldbevolking blijft groeien, wordt een plantaardig en ecologisch duurzaam dieet steeds noodzakelijker. We richten onze aandacht op alternatieven voor zuivel, vlees en andere dierlijke producten en erkennen de wereldwijde vraag van klanten naar plantaardige eiwitten met een hoge voedingswaarde. Maar ook in reguliere voedingsproducten zoals bakkerijproducten, snacks, zuivel en vlees voegen onze ingrediënten waarde toe.

Consumenten

De reis van onze keten eindigt bij de consumenten: de mensen die onze innovatieve producten omarmen en in hun dagelijkse leven integreren. Bij Avebe draait het om kwaliteit, niet om kwantiteit. Zo zijn wij in staat om beter in te spelen op de behoeften van de markt, of het nu gaat om voeding, diervoeding of industriële toepassingen.

Locations

Filter locaties: Alles Productielocaties en Verkoopkantoren Productielocaties Verkoopkantoren Innovation Center Hoofdkantoor
Onze productielocaties
Verkoopkantoren
Productielocaties & Verkoopkantoren
Innovation Center
Hoofdkantoor