Logo

Onze keten

Van zand tot klant

Het hoogst haalbare

Ons kweekbedrijf Averis ontwikkelt nieuwe aardappelrassen. Deze rassen zijn beter bestand tegen ziekten en hitte, hebben minder water nodig en leveren een hogere opbrengst. 

Meer informatie

Telers

Samenwerken is de sleutel tot ons succes. Avebe blijft trouw aan haar roots en houdt tot op de dag van vandaag de grondgedachte van onze coöperatie hoog. Onze leden, medewerkers en klanten inspireren elkaar om het maximale uit de aardappel te halen.

Leden

Productie

Op onze productielocaties in Nederland, Zweden en Duitsland isoleren we de zetmeel- en eiwitingrediënten uit hoogwaardige grondstoffen voor onze klanten wereldwijd. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze processen om onze ecologische voetafdruk, waterverbruik en afval te verminderen.

Innovatie

Zoals altijd, begint het met de zetmeelaardappel. Dat is de basis waar we het maximale uit weten te halen. Door onze krachten te bundelen in ons Innovatiecentrum in Groningen realiseren we grotere resultaten: goed smakende plantaardige burgers, heerlijke melk zonder dierlijk eiwit en verminderen we allergenen, e-nummers en onnatuurlijke toevoegingen. 

Innovatiecentrum

Klanten

Naarmate de wereldbevolking blijft groeien, wordt een plantaardig en ecologisch duurzaam dieet steeds noodzakelijker. We richten onze aandacht op alternatieven voor zuivel, vlees en andere dierlijke producten en erkennen de wereldwijde vraag van klanten naar plantaardige eiwitten met een hoge voedingswaarde.

Locations

Filter locations: Alles Locaties en Verkoopkantoren Locaties Verkoopkantoren Innovation Center Hoofdkantoor
Onze locaties
Verkoopkantoren
Locaties & Verkoopkantoren
Innovation Center
Hoofdkantoor