Logo

Innovation by natureSinds 1919

Royal Avebe ziet altijd potentie in de aardappel. Samen met onze medewerkers, leden en klanten streven we ernaar om alles eruit te halen wat erin zit. Op die manier ontdekken en creëren we de meeste waarde uit het veelzijdige gewas. Voor ons draait het om kwaliteit, niet om kwantiteit. Zo zijn wij in staat om beter in te spelen op de behoeften van de markt, of het nu gaat om voeding, diervoeding of industriële toepassingen.

Samen innoveren

Het is geen toeval dat Avebe een toegewijd innovatiecentrum heeft. Innovatie zit in ons DNA. Het is wie we zijn. Door de juiste mix van het volgen van markttrends en productkennis ontstaat innovatiekracht. Wij zijn altijd bezig met het ontdekken van nieuwe, duurzame toepassingen, het optimaliseren van eindproducten en het ontwikkelen van oplossingen voor de klant. Innoveer jij met ons mee? Want bij Avebe werken we samen.

Samen innoveren

Productinnovatie

Elke klant inspireert ons met nieuwe ideeën, uitdagingen en wensen. Bij Avebe helpen we om oplossingen te vinden en nevenstromen om te zetten in winst. We ontwikkelen nieuwe producten die gericht zijn op meerwaarde. Verkennen unieke texturen en promoten een gezonde en milieuvriendelijke levensstijl. Kortom, we leveren innovatieve, duurzame producten voor de foodmarkt die naadloos aansluiten op de wensen van onze klanten én de consument.

Procesinnovatie

Een geoptimaliseerd, duurzaam en hoogwaardig productieproces is cruciaal. Een efficiënte integratie is nóg belangrijker. Daarom investeren we in onderzoek om nóg milieuvriendelijkere technologieën te ontwikkelen die waarde toevoegen en toepasbaar zijn in het productieproces van onze klant. En ook hier geldt: we doen het graag samen.