Logo

Zuivel

Met de neutrale smaak, het strakke uiterlijk en de gladde textuur van onze aardappelproducten kun je de uitdagingen van traditionele zuivel aan. Vergeet stijgende kosten van grondstoffen en de dreiging van tekorten. Met onze producten geef je gehoor aan de behoefte van de prijs- en milieubewuste consumenten. Gun en geef jouw klant een gezonder, duurzamer en kwalitatief hoogstaand zuivelproduct.

Populaire producten

Yoghurt

De keuze is reuze als het gaat om yoghurt. Consumenten verwachten natuurlijke ingrediënten, smaken en uitgesproken texturen. Speel in op hun voorkeuren door die gewenste gladde en romige textuur te leveren, zelfs in lichtere vormen. Creëer een beleving van premium kwaliteit met een high-end dikteniveau. Kies voor de slimme ingrediënten van Avebe die eenvoudig in het verwerkingsproces kunnen worden toegepast.

Ontdek Etenia™

Desserts

Desserts zijn een verwennerij en zo moeten ze ook smaken. Bied een gezond alternatief met Etenia™ om echt heerlijke, romige en vers smakende toetjes te maken. Avebe levert applicatiekennis en testfaciliteiten om het concept te finetunen. Gun je consumenten een maximaal niveau van smaak en textuur. Etenia™ vereist geen procesaanpassing en is eenvoudig te integreren. Vorm je product naar de behoeften van jouw consumenten. Van textuur, mondgevoel tot clean label-verklaringen. Met Etenia™ verbeter je de afschuifstabiliteit, houdbaarheid en zuurstabiliteit van je product.

Ontdek Etenia™

Roomkaas

Een mooie roomkaas is rijk, zacht, mild en goed smeerbaar. Het zit al in de naam: roomkaas is romig. Etenia™ van Avebe is een zeer efficiënt ingrediënt dat zorgt voor emulgering en gelering voor smeerbaarheid. Avebe levert applicatiekennis en testfaciliteiten om het concept te finetunen. Gun jouw consumenten een gezond en lekker alternatief.

Ontdek Etenia™

IJs

Bevroren desserts en ijs zijn een traktatie en moeten ook zo smaken. Consumenten willen genieten van de volle smaakbeleving van ijs, maar ook minder suiker eten. Geef gehoor aan die klantbehoefte en gebruik onze duurzame ingrediënten. Met Eliane™ creëer je gezonde, diepgevroren desserts met behoud en innovatie van recepten, smaken en texturen. Gun jouw consumenten een goed verwennerijmoment.

Ontdek Eliane™

Meer weten? Neem contact op!

Onze aardappelproducten hebben een neutrale smaak, een strak uiterlijk en gladde textuur. Ze bieden je een slimme oplossing voor de uitdagingen van traditionele zuivel.

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan