Logo

Innovatiecentrum

In 2018 opende Royal Avebe het Innovatiecentrum op de Zernike Campus in Groningen. De naam zegt het al: alles draait hier om innovatie. Met de zetmeelaardappel als basis. In het Innovatiecentrum vind je agri & food start-ups, laboratoria, testfaciliteiten en ons Customer Experience Center. Doordat we op de Zernike Campus zitten, worden we omringd door kennis- en onderwijsinstellingen. Samen werken we aan nieuwe producten, spelen we in op de laatste trends en creëren we meerwaarde voor onze leden en klanten.

Customer Experience Center

In ons Customer Experience Center werken we samen met onze klanten en leden. Samenwerken, kennis delen en nieuwe oplossingen ontdekken is wat ons drijft. We wisselen recepten uit, koken samen en laten onze nieuwste productontwikkelingen zien. Ook digitaal kunnen we, dankzij een videoverbinding, vanuit het lab onze klanten wereldwijd de gewenste ondersteuning bieden.

'Innovatie kan niet zonder samenwerking. Innoveren doe je samen, zowel intern als in de keten, van zand tot klant, van teler tot eindproduct en met ondersteuning van onze kennispartners op de Zernike Campus in Groningen.'
Gerard ten Bolschermanaging director R&D

Onze Partners

Ons Innovatiecentrum is gevestigd op de Zernike Campus in Groningen. Hier werken we samen met onze partners zoals: