Logo

Plantaardigvlees

Avebe zet zich in om consumenten gezonder en duurzamer te laten eten. Onze aardappelingrediënten stellen fabrikanten in staat om hoogwaardige, vleesvrije vervangers te produceren. Wij ontwikkelen plantaardige producten met de juiste stevigheid, bite en sappigheid die dichtbij het mondgevoel en textuur van traditioneel vlees komen. Kies voor Avebe en geef consumenten een vleesvrij, voedzaam en clean label product dat ze zo graag willen.

Populaire Producten

Voorgekookt

Handig, heerlijk en direct klaar voor gebruik. Soms is het gewoon praktisch om even een eenvoudige voorgekookte maaltijd op te warmen. Onze unieke reeks aardappelzetmeelproducten en -eiwitten zorgt voor een fris, sappig en stevig product dat de textuur, smaak en het gevoel van traditioneel vlees nabootst. Avebe biedt een clean label met een 100% plantaardige oplossing.

Ontdek Solanic®

(Fijn)gehakt

Boots de textuur, het uiterlijk en het gevoel na van rundergehakt, fijngehakt of ‘rauwe’ hamburgers. Met ons aardappelzetmeel, de vezels en eiwitten kunnen fabrikanten een stevig en sappig product produceren met een uitstekende binding en samenhang. Met Avebe samenwerken betekent een 100% plantaardig product met een clean label dat gezondheidsbewuste consumenten aantrekt.

Ontdek Solanic®

Geëmulgeerd

Warme worsten, zoals knakworsten, of koude vleeswaren, zoals bologna, zijn uitstekende emulsieachtige producten die te vertalen zijn naar plantaardige tegenhangers. Met Avebe’s Perfectamyl™ textuuroplossingen kunnen fabrikanten een vetachtige inhoud leveren die deze producten hun kenmerkende textuur en gevoel geeft. Laat uw klanten bijten in een stevige smaakvolle 100% plantaardige worst met ingrediënten van Avebe.

Ontdek Solanic®

Meer weten? Neem contact op!

Avebe heeft plantaardige producten ontwikkeld met de juiste stevigheid, bite en sappigheid om in de smaak te vallen. Lever een vleesvrij, voedzaam en clean label product dat de consument van vandaag wil.