Logo

Snacks

Snacks en Avebe gaan hand in hand. Avebe levert al jaren hoogwaardige ingrediënten aan de voedingsindustrie. Momenteel introduceert Avebe een lijn van speciale ingrediënten met een breder scala aan texturen en mogelijkheden voor geëxtrudeerde, in vellen verpakte, gefrituurde, gebakken en gecoate snacks. Snacken is straks nóg lekkerder.

Populaire producten

Snacks met bladerdeeg

Gebakken aardappelchips zijn een gezonder alternatief voor de traditionele, gefrituurde stijl. De gebakken snack bevat veel minder vet of calorieën, maar heeft als gevolg vaak een hardere textuur. Fabrikanten kunnen met basisapparatuur Avebe’s Eliane™ toevoegen. Op die manier blijven de snacks hun aantrekkelijke crunch en knapperige textuur van traditionele chips behouden.

Gecoate noten

Gecoate noten zijn een heerlijke manier om verbeterde smaken aan de consument te bieden. Met Eliane™ kunnen fabrikanten uitgebreide en delicate texturen leveren waar hun klanten dol op zijn. Vermijd een onaangename harde coating. Produceer bekende en delicate smaken met minder vet en een aantrekkelijkere textuur en bereik een andere doelgroep met gebakken noten.

Texturen en vormen

Samen met Paselli™ en Eliane™ zorgt Avebe’s instantzetmeel voor verwerkbaarheid en binding. Met Eliane™ waxy-aardappelzetmeel kunnen snackfabrikanten lichtere, delicatere texturen en vormen aanbieden met gecontroleerde expansie. Bak bij lagere temperaturen en voeg zachtheid toe aan gefrituurde snacks. Hiermee verminder je de bulkdichtheid en creëer je een aantrekkelijker uitstraling voor de consument.

Patatcoating

De grote verscheidenheid aan ingrediënten van Avebe maakt een nieuwe productlijn mogelijk die patat nóg krokanter maakt en de temperatuur verbetert. Onze producten voorkomen verdamping van vocht en houden smaken vast. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende verwarmingsstijlen zoals ovens, magnetrons en friteuses.

Meer weten? Neem contact op!

Snacks en Avebe gaan hand in hand. Avebe levert al jaren hoogwaardige ingrediënten aan de voedingsindustrie.

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan