Logo

Soepenen sauzen

Een smakelijke soep die je gemakkelijk kunt ontwikkelen - en waar consumenten snel van kunnen genieten - heeft een goede textuur, functionaliteit en kwaliteit. Avebe loopt voorop in het leveren van meer waarde en functionaliteit aan poedermixen, soepen en sauzen, dankzij de unieke eigenschappen van aardappelzetmeel.

Instant soep en sauzen

Een goede droge mix laat zich bij het roeren in water gemakkelijk verspreiden. Avebe biedt een clean label-oplossing, waarbij gebruik wordt gemaakt van aardappelzetmeel dat onaangenaam klonteren van soepen en sauzen voorkomt. Bied jouw consumenten een droge mix of poedervorm die eenvoudig en heerlijk van smaak en gevoel is.

Soep in blik

Ingeblikte soepen zijn handig en niet-bederfelijk, waardoor ze een basisonderdeel zijn van bijna elke voorraadkast. Avebe’s aardappelzetmelen kunnen productie-uitdagingen aan, zoals UHT, wat zorgt voor een lange houdbaarheid en hoge functionaliteit. Laat jouw consumenten veilig en gemakkelijk genieten van diverse heerlijke kommen soep.

Tafelsauzen en dressings

Eieren zijn duur, worden als allergenen bestempeld en zijn vaak het enige gebruikte dierlijke ingrediënt. Promoot met Solanic® of Eliane™ een veganistische saladedressing, mayonaise of saus. Gebruik de ingrediënten van Avebe om andere emulgatoren te vervangen of te verminderen en voor die gewenste heerlijke romige textuur te zorgen.

Bespaar kosten en breid je klantenbestand uit met een ‘vrij van’ allergenenlabel, en bied eiervrije vlees- en pastasauzen zoals bearnaise of carbonara aan met Solanic®. Avebe’s aardappeleiwit levert stabiele emulsies op, met een zacht mondgevoel en een grote hittestabiliteit. Het is effectief voor een grote diversiteit aan oliën en werkzaam in zowel koude als warme verwerking met hoge afschuiving.