Logo

PlantaardigeZuivel

‘Zuivelvrij’ is tegenwoordig niet alleen meer voor mensen met lactose-intolerantie. De markt groeit, omdat consumenten op zoek gaan naar duurzame alternatieven. Onze producten zijn op aardappelen gebaseerd waardoor fabrikanten een plantaardige variant kunnen bieden voor rijke, romige en zachte texturen van zuivel. Uiteraard met een aantrekkelijk schoon label dat past bij uw verwerkingsapparatuur. Profiteer van de technische kennis en ondersteuning van Avebe en ontdek een plantaardige oplossing voor je producten.

Populaire producten

Slagroom

Zuivelvrije slagroom en toppings vragen om een stabiele emulsie en hoge overrun. Met Perfectasol™ levert Avebe een emulgerende en beluchtende functionaliteit die vetarme niet-zuivel slagroom mogelijk maakt. De eiwitten werken zowel in UHT-behandelde opties als in spuitbussen, en leveren een heerlijke, zuivelvrije optie voor de consument.

Ontdek Perfectasol™

Roomkaas

Een goede roomkaas is rijk, zacht, mild en smeerbaar. Het zit al in de naam: roomkaas is romig. Etenia™ van Avebe is een zeer efficiënt ingrediënt dat zorgt voor emulgering en gelering voor een goede smeerbaarheid. Avebe levert applicatiekennis en testfaciliteiten om het concept te finetunen. Kortom, een gezond en lekker alternatief voor de consument.

Desserts

Heerlijke desserts zouden als een traktatie moeten aanvoelen. Gun je klanten de romigheid, textuur en beleving die ze verwachten. De ingrediënten van Avebe sluiten naadloos aan in het productieproces en verbeteren de afschuifstabiliteit, houdbaarheid, premium activa en zuurstabiliteit. Gebruik koudzwellende zetmelen om droge mixen voor kant-en-klare desserts te maken en verdien een consumentverleidende clean label-verklaring.

Meer weten? Neem contact op!

Onze producten zijn op aardappelen gebaseerd en bieden fabrikanten een plantaardige oplossing die heel dichtbij rijke, romige en zachte texturen van zuivel komt. Bovendien leveren we die met een aantrekkelijk clean label dat past bij de verwerkingsapparatuur.

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan