Logo

Ben je op zoek naar innovatie, kostenreductie en/of duurzame oplossingen voor jouw papierproductie?

Avebe is jouw ideale partner. Ons biopolymeer niet-GMO pure aardappelzetmeel is zo ontworpen dat het een minimale impact op het milieu heeft en een hoge verwerkingsoutput. Onze diepgaande kennis van consumenten- en branchetrends, gezondheid en veiligheid, prestaties, efficiëntie én logistiek maakt Avebe de ideale ‘one-stop shop’ voor de papierindustrie.

Voedselverpakkingen

De producten van Avebe zijn ideaal voor voedselverpakkingen. Al onze hoogwaardige gemodificeerde aardappelproducten zijn schoon en veilig in gebruik. De duurzame en natuurlijke zetmeelproducten van Avebe zijn geschikt voor zowel warme of koude, droge of vloeibare als verse of bevroren etenswaren. Onze duurzame barrièrefilmproducten voldoen aan alle wettelijke eisen.

Gecoat papier & karton

Avebe’s Perfectacote™ is een duurzaam bindmiddel dat bedoeld is voor coatingsamenstellingen. Het doet niet onder voor synthetische bindmiddelen en toch wordt het verkregen uit aardappelzetmeel dat niet genetisch is gemanipuleerd. Behaal je duurzaamheidsdoelen, verlaag de kosten en profiteer van het uitstekende reologische gedrag. Neem contact op met het papierteam van Avebe om jouw specifieke situatie te bespreken.

Tissueproducten

De kationische aardappelzetmeelsoorten van Avebe zijn ideaal voor het interne stijfsel van tissueproducten. Vertrouw op de koud oplosbare Solvitose™ PLV of een cook-up product uit ons Amylofax™ -assortiment. Het gebruik van deze zetmelen vergroot de sterkte en/of retentie. Aan dikke pulp worden ze over het algemeen toegevoegd voor meer sterkte en aan dunne pulp voor meer retentie. Af en toe wordt een systeem met gesplitste toevoeging gebruikt om zowel de sterkte als de retentie te vergroten.

Speciaal papier

Speciaal papier vereist speciale aandacht. Gebruik Avebe bij het kiezen van op zetmeel gebaseerde additieven, als consistentie en functionaliteit van je hoogwaardige papierproduct voorop staan. Avebe biedt een volledig assortiment aan zetmeelsoorten voor wet-ends, oppervlaktebehandeling en coating, op basis van natuurlijk en amylopectineaardappelzetmeel en met gebruik van de nieuwste technologie. Zo leveren we duurzame oplossingen.

Meer weten? Neem contact op!

Ons biopolymeer niet-GMO pure aardappelzetmeel is zo ontworpen dat het een minimale impact op het milieu heeft en een hoge verwerkingsoutput. Onze diepgaande kennis van consumenten- en branchetrends, gezondheid en veiligheid, prestaties, efficiëntie én logistiek maakt Avebe de ideale ‘one-stop shop’ voor de papierindustrie.

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan