Logo

PlantaardigeKaas

Een groeiende, kritische consumentenmarkt vraagt om een plantaardig kaasproduct dat even goed smaakt als zijn dierlijke tegenhanger. Vertrouw op onze ‘aardappelzetmeelportfolio’ die jarenlange kennis en ervaring laat zien. Samen met Royal Avebe produceer je de perfecte plantaardige kaas die aan de eisen van deze nieuwe, kritische consumentenmarkt voldoet.

Populaire producten

Kaasblokjes

Op zoek naar een kruimelig, romig, wit, stevig en feta-achtig kaasproduct? Met de zetmelen van Avebe kun je ‘vrij van allergenen’ en ‘diervriendelijk’ op uw etiket zetten. Ontwikkel een plantaardige feta die perfect past bij de salade van jouw bewuste consument.

Kaastoppings

Het juiste type kaastopping is gesmolten en rekbaar. Met de emulgerende en gelerende zetmeeleigenschappen van Avebe’s Perfectasol™, creëer je een plantaardig alternatief dat allergeenvrij en diervriendelijk is. Tegelijkertijd behoud je een neutrale smaak en witte kleur. Op die manier is het mogelijk om je product exact te vormen naar de consumentenwensen.

Ontdek Perfectasol™

Kaasplakken

Avebe’s speciale aardappelzetmeel en aardappeleiwit heet Perfectasol™. Het emulsievermogen hiervan is ideaal voor zowel stevige als elastische plantaardige kaasplakken. De neutrale smaak en witte kleur zorgen voor talloze mogelijkheden. Verleid consumenten met een etiket waar ‘vrij van allergenen’ en ‘diervriendelijk’ op staat.

Ontdek Perfectasol™

Meer weten? Neem contact op!

Avebe biedt een volledig plantaardige oplossing die heel dichtbij de eigenschappen van traditionele zuivel komt. Onze ingrediënten creëren rijke, romige en zachte texturen. Door de neutrale smaak en het witte uiterlijk kun je alles naar wens vormen. Met ons samenwerken, betekent 'vrij van allergenen’ en 'diervriendelijk' vermeldingen op het etiket.