Logo

Trends

Plantaardig

De consument van vandaag wil een allergeenvrij, duurzaam en gezond voedingsproduct. Ze kopen en consumeren om zich goed te voelen, van binnen en van buiten. Met het aardappelzetmeel en -eiwit van Avebe kunnen voedingsproducenten een plantaardig product maken met unieke en veelzijdige texturen dat voldoet aan de wensen van de consument.

Clean Label

Eerlijk is heerlijk. Consumenten voelen zich aangetrokken tot eerlijke en authentieke ingrediëntenlabels. Vertel de waarheid en bied een veilig, voedzaam en milieuvriendelijk product aan met aardappelzetmeel en -eiwit van Avebe. Ontdek ingrediënten die voldoen aan een holistische en natuurlijke benadering van voedsel.

Gezondheid en voeding

Wat je niet toevoegt, kan er het meest toe doen. Gebruik alleen het beste om gezondheid positief te beïnvloeden. Consumenten consumeren minder, maar letten meer op voedingswaarde. Ze weten dat gezondheid direct wordt beïnvloed door voeding. Speel een proactieve rol en lever verrijkte voedingsmiddelen met natuurlijke ingrediënten, die de gezondheid, energie en stemming positief beïnvloeden.