Logo

Avebe is een wereldwijde leverancier van stijfsel op basis van aardappelzetmeel. Onze chemicaliën voor textielstijfsel worden wereldwijd gebruikt vanwege hun zuiverheid, consistente kwaliteit en korte kooktijd. We begrijpen hoe we het stijfsel van kettinggaren kunnen optimaliseren om de weefefficiëntie van gesponnen garen te verbeteren. Verhoog de kwaliteit, verlaag de kosten en produceer duurzaam textiel met onze gemodificeerde zetmelen en ons advies.

Vervanging van synthetische polymeren (SPR)

Avebe’s assortiment op het gebied van vervanging van synthetische polymeren (SPR) biedt meer flexibiliteit, betere weefprestaties, lagere kosten en duurzaamheid. Met de series Quicksolan™ SPR en Avetex™ SPR kunnen fabrikanten synthetische polymeren, zoals polyvinylalcohol en polyacrylaten, vervangen. Verkrijgbaar met verschillende niveaus van viscositeit, waardoor effectief stijfsel van alle garentellingen mogelijk is, van grove denim tot fijne overhemdstoffen.

Meer weten? Neem contact op!

Onze chemicaliën voor textielstijfsel worden wereldwijd gebruikt vanwege hun zuiverheid, consistente kwaliteit en korte kooktijd. We begrijpen hoe we het stijfsel van kettinggaren kunnen optimaliseren om de weefefficiëntie van gesponnen garen te verbeteren. Verhoog de kwaliteit, verlaag de kosten en produceer duurzaam textiel met onze gemodificeerde zetmelen en ons advies.

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan