Logo

Huisdierenvoeding

Huisdieren zijn een verlengstuk van het gezin. We gunnen onze harige dierbaren dezelfde voedingszorg, kwaliteit en duurzame overwegingen die we onszelf ook geven. Daarom levert Avebe huisdierenvoeding die aansluit bij de huidige trends, zorgen en overtuigingen van de hedendaagse huisdiereigenaar.

Populaire producten

Droogvoer

Protastar® van Avebe is een uniek aardappeleiwit en een uitstekend ingrediënt voor droogvoer. Dit komt door het lage allergene potentieel, de neutrale smaak en het lage asgehalte. De hoge bron van aromatische aminozuren geeft een positief effect op de vachtkleur. Avebe levert hoogwaardige ingrediënten voor kritische, veeleisende fabrikanten. Het resultaat? Blije huisdieren met blije eigenaren.

Semi-vochtig voer

Ons assortiment ingrediënten stelt de fabrikant in staat een scala aan verschillende texturen te leveren. Semi-vochtig voer is daar onderdeel van. Met Protastar®-zetmeel kunnen diervoedingsproducenten een hypoallergeen, halfvochtig product creëren dat rijk is aan voeding en vrij is van granen. Avebe zorgt voor gezonder en lekkerder semi-vochtig voer.

Ontdek Protastar®

Nat voer

Dankzij onze consistente innovaties bieden we fabrikanten de mogelijkheid om een ​​uniek vegetarisch of veganistisch natvoer te produceren. Op vlees gebaseerde, traditionele opties zijn ook beschikbaar. Met de ingrediënten van Avebe kunnen makers van diervoeding een paté-achtige textuur ontwikkelen die uitstekend smaakt en lang houdbaar blijft.

Ontdek Protastar®

Snacks

Soms verdienen onze harige vrienden een traktatie, of gewoon een kleine snack als tussendoortje. Deze snelgroeiende markt vraagt om hoogwaardige ingrediënten en Avebe levert die gewenste kwaliteit. Ontdek met Palstar een graanvrij coatingsysteem met natuurlijke kleurstoffen en aangevulde voedingsstoffen. Hiermee kunnen huisdiereigenaren een niet-plakkerige, vers gekookte snack met de hand voeren.

Meer weten? Neem contact op!

Protastar® van Avebe is een uniek aardappeleiwit en een uitstekend ingrediënt voor droogvoer. Dit komt door het lage allergene potentieel, de neutrale smaak en het lage asgehalte. Het resultaat? Blije huisdieren met blije eigenaren.

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan