Statement Coronavirus

24 apr 2020
Update 24 april 2020

Het coronavirus houdt iedereen bezig. Sommige landen versoepelen de regels, waar in andere landen juist strengere maatregelen nodig zijn. Ten aanzien van Nederland is er door de overheid besloten om de meeste maatregelen die op dit moment van kracht zijn (zoveel mogelijk thuisblijven, thuiswerken, afstand houden en de hygiënemaatregelen) te verlengen tot 20 mei. Voor Avebe betekent dit dat onze protocollen ook van kracht blijven. We hebben een professionele crisisorganisatie die dagelijks monitort wat er intern en extern gebeurt. Zij nemen maatregelen om de impact van het coronavirus op onze bedrijfsactiviteiten zoveel mogelijk te beperken en iedereen – zowel medewerkers als partners op onze locaties - zoveel mogelijk te beschermen.

De Nederlandse regering heeft Avebe, als producent van belangrijke ingrediënten voor de voedingsindustrie, aangewezen als onderdeel van een cruciale sector. Dagelijks zorgen onze medewerkers samen met leveranciers en partners, ervoor dat de orders van klanten doorgaan. Hoewel externe factoren zoals wachttijden aan de grenzen, af en toe zorgen voor uitdagingen, doen we er alles aan om orders zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samen met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen. We informeren hen dan ook rechtstreeks als de situatie voor hun levering verandert.

Heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan contact op met uw accountmanager bij Avebe.
Heeft u andere vragen? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar communication@avebe.com of bel telefoonnummer +31 598 66 5400.

Update 20 maart 2020

Meer landen nemen maatregelen om de uitbraak van het coronavirus te beperken. Dit betekent bijvoorbeeld dat we worden geconfronteerd met langere wachttijden aan de grenzen, wat kan leiden tot langere doorlooptijden buiten onze controle. Klanten kunnen ons helpen door producten op tijd te bestellen. We doen samen met onze partners en leveranciers ons uiterste best om directe verstoringen om te produceren en te leveren te voorkomen, zoals we dat normaal doen. We zullen elke klant rechtstreeks informeren als de situatie zou veranderen voor hun bestelling. We vertrouwen op uw flexibele samenwerking.

16 maart 2020

Het coronavirus blijft zich verspreiden. Avebe neemt daarom aanvullende maatregelen om de gezondheid en veiligheid van onze collega’s, klanten en leveranciers te beschermen.

De maatregelen die we hebben genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen, zijn:

  • Reisverbod tot nader order,
  • Onze medewerkers werken thuis (indien mogelijk) en wonen geen evenementen bij zoals grote vergaderingen en beurzen,
  • Zo min mogelijk vergaderingen op andere Avebe-locaties en locaties buiten Avebe; bij voorkeur wordt gebruik gemaakt van online vergaderingsopties zoals Microsoft Teams,
  • Hygiënemaatregelen worden in acht genomen.

Onze medewerkers hebben hygiëne-instructies gekregen om regelmatig hun handen te wassen, geen handen te schudden, te niezen en te hoesten in de elleboog en om afstand te houden van mensen die ziek zijn.

We realiseren ons dat deze virusuitbraak zorgen baart. We doen ons uiterste best om elke directe verstoring om te produceren en te leveren te voorkomen, zoals we dat normaal doen. We zullen elke klant rechtstreeks informeren als de situatie zou veranderen voor hun bestelling.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -