Statement Coronavirus

20 mrt 2020
Update 20 maart 2020

Meer landen nemen maatregelen om de uitbraak van het coronavirus te beperken. Dit betekent bijvoorbeeld dat we worden geconfronteerd met langere wachttijden aan de grenzen, wat kan leiden tot langere doorlooptijden buiten onze controle. Klanten kunnen ons helpen door producten op tijd te bestellen. We doen samen met onze partners en leveranciers ons uiterste best om directe verstoringen om te produceren en te leveren te voorkomen, zoals we dat normaal doen. We zullen elke klant rechtstreeks informeren als de situatie zou veranderen voor hun bestelling. We vertrouwen op uw flexibele samenwerking.

16 maart 2020

Het coronavirus blijft zich verspreiden. Avebe neemt daarom aanvullende maatregelen om de gezondheid en veiligheid van onze collega’s, klanten en leveranciers te beschermen.

De maatregelen die we hebben genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen, zijn:

  • Reisverbod tot 6 april,
  • Onze medewerkers werken thuis (indien mogelijk) en wonen geen evenementen bij zoals grote vergaderingen en beurzen,
  • Zo min mogelijk vergaderingen op andere Avebe-locaties en locaties buiten Avebe; bij voorkeur wordt gebruik gemaakt van online vergaderingsopties zoals Microsoft Teams,
  • Hygiënemaatregelen worden in acht genomen.

Onze medewerkers hebben hygiëne-instructies gekregen om regelmatig hun handen te wassen, geen handen te schudden, te niezen en te hoesten in de elleboog en om afstand te houden van mensen die ziek zijn.

We realiseren ons dat deze virusuitbraak zorgen baart. We doen ons uiterste best om elke directe verstoring om te produceren en te leveren te voorkomen, zoals we dat normaal doen. We zullen elke klant rechtstreeks informeren als de situatie zou veranderen voor hun bestelling.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -