Logo

Royal Avebe heeft nieuw lid in raad van commissarissen

Hidde van der Wal is gestart als nieuw lid in de raad van commissarissen van Royal Avebe. De ledenraad heeft hem tijdens de jaarvergadering van 14 december benoemd. Hiermee neemt hij het stokje over van Peter Poortinga, die na 10 jaar afscheid neemt. Hidde van der Wal is ruim 23 jaar CEO van Barentz International geweest.

Marijke Folkers – in ’t Hout, voorzitter van de raad van commissarissen: “we zijn erg blij met de komst van Hidde van der Wal. Hidde kent de internationale ingrediënten business-to-business wereld uitstekend, brengt een sterke commerciële blik en ondernemerschap met zich mee. Zijn kennis en ervaring is zeer welkom bij Avebe.”

Raad van commissarissen
Tijdens de jaarvergadering werd Peter Poortinga bedankt voor zijn gewaardeerde inzet van de afgelopen jaren. Daarnaast kreeg Johan Emmens een herbenoeming als lid. De raad van commissarissen van Avebe bestaat nu uit de volgende negen personen: Marijke Folkers – in ’t Hout (voorzitter), Johan Emmens, Hans-Wilhelm Giere, Angelique Heckman, Dirk Kloosterboer, Martin Möllering, Robert Smith, Nanne Sterenborg en Hidde van der Wal.