Logo

Oekraïne

CorporateNieuwsmaandag, 07 mrt 2022

Het geweld dat in Oekraïne gaande is, is verschrikkelijk en niet te bevatten. Onze gedachten gaan daarom uit naar alle Oekraïners en iedereen die door de oorlog getroffen wordt.

Vanwege deze situatie hebben wij sinds maart 2022 de levering en verkoop richting Russische klanten gepauzeerd.

Producten en leveringen

Wij kunnen ons voorstellen dat onze klanten vragen hebben over onze productie en leveringen. Wij willen u graag hierover informeren.

Onze producten worden geproduceerd in Nederland, Duitsland en Zweden. In de productie van onze producten worden geen ingrediënten gebruikt die direct afkomstig zijn van Russische bedrijven. Aangaande de productie van onze producten verwachten wij op dit moment geen problemen.

Ons transport loopt niet door Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland. Daarom voorzien wij vooralsnog geen problemen voor het leveren van onze producten. Wel zien wij dat de beschikbaarheid van de transportcapaciteit in Europa en de gasbeschikbaarheid steeds complexer worden. De beschikbaarheid hiervan is afhankelijk van de mondiale ontwikkelingen waar wij geen invloed op hebben. Wij houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Door goede interne afspraken en flexibiliteit doen wij ons uiterste best om de afgesproken levertermijnen te halen.

Cyberaanvallen

Wij zijn ons bewust van de toenemende digitale dreigingen. Het Nationaal Cyber Security Center (NCS) heeft tot nu toe geen concrete aanwijzingen dat de digitale aanvallen direct impact hebben op Nederland, maar sluit mogelijke gevolgen niet uit. Wij zijn extra alert op phishing e-mails en hebben onze medewerkers hier ook op geattendeerd.

Contact

We blijven ons inzetten om de service en ondersteuning te bieden die onze klanten van ons verwachten. Bent u klant en heeft u een vraag over uw bestelling? Neem dan contact op met uw accountmanager bij Avebe. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met communication@avebe.com of bellen naar +31 598 66 5400.