Nieuwe leden raad van commissarissen Royal Avebe

10 dec 2020
De ledenraad van Royal Avebe heeft vandaag in haar jaarvergadering twee nieuwe leden van de raad van commissarissen (RvC) benoemd: Angelique Heckman en Nanne Sterenborg. Beiden voor de periode van vier jaar met de mogelijkheid voor herbenoeming. Herbenoemd in de raad zijn voorzitter Marijke Folkers-in ’t Hout en Martin Möllering, ook voor een periode van vier jaar.

Angelique Heckman studeerde rechten en human resources management en heeft veel ervaring op het gebied van HR, onder andere bij Royal DSM en Royal Cosun. Daarnaast heeft ze veel ervaring op het gebied van duurzaamheid. Sinds 2019 is Angelique Heckman Chief People & Culture bij Royal Swinkels Family Brewers (RSFB) N.V. Ze vervult daarnaast een commissariaat bij Witteveen & Bos.

Nanne Sterenborg studeerde hogere landbouwschool en is agrarisch ondernemer in Onstwedde en Roemenië. Nanne Sterenborg is lid van Avebe en houdt zich binnen zijn bedrijf actief bezig met precisielandbouw en natuurbeheer. Daarnaast heeft hij ruime bestuurlijke ervaring, onder andere als bestuurslid van de Agrarische Natuurvereniging Oost-Groningen.

Aftredend en niet herkiesbaar zijn Magda Veenendaal en Kasper de Graaf. Veenendaal was RvC-lid vanaf 2012 met aandachtsgebied HR. De Graaf maakte sinds 2008 deel uit van de RvC. Avebe is Magda Veenendaal en Kasper de Graaf zeer erkentelijk voor hun inbreng de afgelopen jaren en wenst de nieuwe leden veel succes bij het uitvoeren van hun nieuwe taken.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -