Ducam-project genomineerd voor ‘Water Innovator of the Year’

04 feb 2021
Avebe meldt met trots dat het DUCAM-project (Duurzaam Concentreren van Aardappelsap met Membranen) is genomineerd voor de Water Innovator of the Year verkiezing.

Avebe meldt met trots dat het DUCAM-project (Duurzaam Concentreren van Aardappelsap met Membranen) is genomineerd voor de Water Innovator of the Year verkiezing.  

De verkiezing is een van de onderdelen tijdens het Watervisie congres. Hier gaat de organisatie op zoek naar innovatieve bedrijven, start-ups of overheidsinstellingen die innovatie, duurzaamheid en publiek-private samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. Ze zijn op zoek naar innovaties die het gebruik van (industrie)water goedkoper, duurzamer of efficiënter maken.  

Waarom stemmen op het DUCAM-project?
Het DUCAM-project realiseert forse energiebesparing, hergebruik van water dat uit aardappelen wordt gefilterd en CO2-reductie. Een duurzame oplossing dus en door het hergebruiken van het water wordt de kringloop gesloten, dit zorgt voor een betere wereld voor nu en in de toekomst. 

Ook bij andere bioraffinage processen is er een groot energie- en waterbesparingspotentieel bij toepassing van deze technologie. Tijdens Watervisie 2021, op 11 februari, zal het DUCAM-project gepitcht worden aan het publiek. Een vakjurysamen met het publiek en de internetstemmersbepalen de winnaar. 

Help mee het DUCAM-project te laten winnen en stem via deze link. Namens Avebe en alle Masters in Membrains: Bedankt voor je hulp!

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -