Logo

Royal Avebe lanceert plantaardig ijs op IFT First event

CorporateDuurzaamheidInnovatiedonderdag, 06 jul 2023

🌱 Bereid je voor op een revolutie in de wereld van bevroren desserts! Royal Avebe kondigt met trots de lancering aan van haar nieuwste creatie: plantaardig ijs. Dit baanbrekende product wordt gepresenteerd tijdens de IFT First: Annual Event and Expo in Chicago, Verenigde Staten, van 16 juli tot 19 juli.

Ons plantaardige ijs is een tastbaar bewijs van onze vastberadenheid om voedselinnovatie naar nieuwe hoogte te tillen. Door gebruik te maken van ons grensverleggende aardappelingrediënt, PerfectaSOL®, zijn we erin geslaagd om de uitdagingen op het gebied van textuur en mondgevoel te overwinnen die plantaardige alternatieven al geruime tijd ondervinden. Dankzij de kracht van PerfectaSOL® hebben we veganistisch ijs gecreëerd dat dezelfde romigheid, verleidelijke smaak en ongeëvenaarde zachtheid biedt als traditioneel zuivelijs. Bovendien is ons plantaardige ijs laag-allergeen, GMO-vrij en voldoet het aan de normen voor koosjer en halal.

Bezoek ons en beleef onze ijservaring op stand #S3113 tijdens het IFT-evenement. Ontdek het ongelofelijke potentieel van onze op aardappelen gebaseerde oplossingen en deel jouw mening over onze nieuwste creatie. Mis deze kans niet om de toekomst van ijs persoonlijk te proeven! Bezoek ons op Stand #S3113 tijdens het evenement.

Lees meer over de IFT
'We zijn bijzonder verheugd om ons plantaardige ijs tijdens IFT First aan de wereld te presenteren. Met PerfectaSOL® hebben we een plantaardig ijs gecreëerd, dat niet alleen een uitzonderlijke smaakervaring biedt, maar ook bijdraagt aan gezondheid en duurzaamheid. Hiermee bereiken onze klanten de gewenste smaak en textuur, met behoud van de volledige romigheid, witheid, geleervermogen en gladheid die kenmerkend zijn voor traditioneel zuivelijs.'
Annelies HuisinghMarketing directeur