Logo

Corona update 3 juni 2021

CorporateNieuwsdonderdag, 03 jun 2021

Avebe continues to monitor the latest updates about the global COVID-19 pandemic and takes necessary actions to safeguard the health of our employees and partners at our sites and preserve our ability to operate.

Royal Avebe houdt de laatste ontwikkelingen rond de COVID-19 pandemie nauwlettend in de gaten en treft alle noodzakelijke maatregelen om de veiligheid van onze werknemers en partners op onze locaties te waarborgen en ons vermogen om als bedrijf operationeel te blijven vast te houden.

We blijven binnen onze teams werken met operationele continuïteitsplannen om zeker te zijn van voldoende resources om onze fabrieken veilig open te houden en onze producten naar onze klanten te vervoeren. We blijven alle strenge maatregelen strikt opvolgen en bekijken de situatie continu om te kunnen garanderen dat onze medewerkers veilig zijn en onze bedrijfsprocessen veilig verlopen. Ons pandemieteam blijft met passende, verplicht in te voeren maatregelen komen en neemt alle noodzakelijke maatregelen om te waarborgen dat onze bedrijfsprocessen doorgaan.

Op dit moment werken al onze medewerkers thuis, met uitzondering van de fabrieken. Alle beurzen en evenementen zijn uitgesteld of omgezet naar een online variant.

Vitaal bedrijf

De Nederlandse regering heeft Avebe, als producent van belangrijke ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie, aangewezen als vitaal bedrijf. Samen met onze leveranciers en partners zorgen al onze werknemers ervoor dat de orders van onze klanten afgeleverd blijven worden. Hoewel externe factoren, zoals wachttijden bij grensovergangen, af en toe voor aanzienlijke uitdagingen zorgen, doen we alles wat we kunnen om onze orders soepel af te handelen. We weken met onze klanten samen om de beste oplossingen te vinden. We informeren ze direct als de situatie rond hun order verandert.

We realiseren ons dat de situatie uiterst dynamisch blijft. We blijven met updates komen zodra we over nieuwe informatie beschikken. We hebben het volste vertrouwen in onze voorbereidingen en onze noodscenario’s voor situaties als deze. We zetten ons er tot het uiterste voor in de beste service en support te blijven bieden.

Bent u een klant en hebt u een vraag over uw order? Neem gerust contact op met uw Avebe account manager. Hebt u andere vragen? Neem dan contact met ons op via communication@avebe.com of tel. +31 598 66 5400.