Solanic® eiwit in glutenvrije broodmix ‘Brødklapper’

09 jul 2015
Naturlic was een van de eerste bedrijven in Denemarken die begonnen met glutenvrije producten. Het bedrijf werkt al jaren met aardappel en beschikt tegenwoordig over een breed productaanbod op de Deense markt. De producten worden door het hele land verkocht bij de belangrijkste natuurvoedingsketens.

Solanic® aardappeleiwit van Avebe wordt in diverse producten gebruikt om de eiwitconcentratie te verhogen en om de producten hun structuur te geven

Bij Brødklapper (broodstukjes) gaat het om een bakmix met hoge eiwit- en vezelgehaltes waarmee het thuis smakelijk én makkelijk bakken is. Het product kan worden gebruikt voor brood, pizza en vegetarische hamburgers, maar ook voor pap, koekjes en dergelijke. Brødklapper zorgt voor een goede verzadiging, is van nature glutenvrij en bevat geen toegevoegde suikers of gist.

Naturlic heeft een serie recepten samengesteld waarbij de diverse variaties kunnen worden gebruikt om thuis mee te bakken. In de selectie zijn vier verschillende producten met Solanic® aardappeleiwit opgenomen: naturel, appel-kaneel, wortel-peterselie en de versie met extra vezels. De producten bevatten 18 g eiwitten/100 g.

Ga voor meer informatie en voor meer inspirerende recepten naar deze site.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -