Logo

Aardappelzetmeel

Aardappelzetmeel is een onmisbaar ingrediënt in de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast wordt aardappelzetmeel ook in veel technische applicaties toegepast, denk aan papier, kleefstoffen, bouw en textiel. In de voedingsindustrie worden zetmeelsoorten breed ingezet om textuur en viscositeit te realiseren. Aardappelzetmeel wordt met name gewaardeerd om zijn unieke textuur, de neutrale smaak en de goede helderheid in vergelijking met andere soorten zetmeel.

Maatwerkoplossingen in aardappelzetmeel

Door onze sterke innovatiekracht kunnen wij het potentieel van de zetmeelaardappel volledig benutten en zorgen voor duurzame en onderscheidende producten en oplossingen voor onze klanten. Wij zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van innovatieve en duurzame oplossingen in een voortdurend veranderende markt om zo maximale waarde te creëren voor onze klanten en hun consumenten.

Veiligheid en kwaliteit staan voorop

Onze producten en diensten voldoen aan strenge internationale normen. Wij controleren de gehele keten, van de ontwikkeling van nieuwe aardappelrassen tot de ingrediënten die wij in de markt zetten. Wij kweken nieuwe rassen met betere eigenschappen, zoals hogere opbrengsten, een verminderde kwetsbaarheid voor ziekten en met unieke eigenschappen.

Belangrijkste voordelen van aardappelzetmeel:

  • Plantaardig
  • Unieke textuur
  • Neutrale smaak
  • Sterke helderheid in vergelijking met andere soorten zetmeel