Werken bij

Eén van de drie beste werkgevers in het Noorden

Twee miljoen ton aardappelen per jaar verwerken, eruit halen wat erin zit: dat is veel werk. Avebe telt 1.350 medewerkers, van wie 950 zich bezighouden met ‘Operations’: de productie van zetmeel, eiwitten en vezels.

'Elke dag is anders en uitdagend'Janny Chen, Account Manager

Thank God it’s Friday (TGIF)! Het is een bekende uitroep van mensen die snakken naar het weekend omdat de werkweek zo langdradig was. Deze uitroep zul je niet horen uit de mond van Avebe-medewerker Janny Chen. “Elke dag is anders en uitdagend. Avebe is een zeer innovatieve werkgever. Ik vind het geweldig om hier een steentje aan bij te dragen.”

Janny Chen heeft een juridische achtergrond, met studies Staats- en bestuursrecht en Food Safety Law en startte bij Avebe als medewerker Product Safety & Regulatory Affairs. Nu drie jaar later is ze Account Manager binnen Sales. “Avebe was voor Janny een onbekend bedrijf. “Ik werd benaderd en ik kende Avebe niet. Ik heb roots in het Noorden van het land maar geen connectie met de agrarische sector. Voor mij was het allemaal nieuw. Maar de eerste functie leek uitstekend aan te sluiten bij mijn studies, dus ik heb de stap genomen. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad.”

Duurzame relaties

Avebe is volgens de enthousiaste medewerker een platte organisatie. “Het is een leuke werkgever die je vrij laat en je dag zelf laat inrichten. De collega’s helpen je en werken je goed in. De meeste medewerkers werken er al lang en hebben een schat aan informatie.” Niet alleen deze ervaren krachten moet je koesteren, vertelt Janny. “Jongeren binnen een bedrijf moet je laten zien hoe ze zich kunnen ontwikkelen binnen een organisatie. “Dat doen ze bij Avebe goed”, vertelt Janny. “Ze investeren in mensen en in duurzame relaties.”

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -