Werken bij

Eén van de drie beste werkgevers in het Noorden

Twee miljoen ton aardappelen per jaar verwerken, eruit halen wat erin zit: dat is veel werk. Avebe telt 1.350 medewerkers, van wie 950 zich bezighouden met ‘Operations’: de productie van zetmeel, eiwitten en vezels.

Werken bij Avebe. Een gezonde zaak.

'We zoeken mensen die mee kunnen met alle veranderingen'Giena Klaassens, HR Manager Operations

‘We leggen de lat hoog. De automatisering neemt toe en we hebben mensen nodig die daarin mee kunnen. We nemen het liefst mensen aan met een technische MBO-opleiding op niveau 3 of 4. Bevlogen mensen, die zichzelf willen blijven ontwikkelen.

Avebe is een grote werkgever. En minstens zo belangrijk: een goede werkgever. We staan zelfs in de top 3 van beste werkgevers in Noord-Nederland, blijkt uit een onderzoek door Effectory en Intermediair. Avebe-medewerkers zijn tevreden omdat de resultaten goed zijn. De sfeer op het werk is prettig en de voorwaarden zijn aantrekkelijk.

Onze focus op innovatie brengt telkens nieuwe uitdagingen met zich mee. Daarom doen we aanzienlijke investeringen in opleidingen. Op kantoor en in de fabriek, alle medewerkers zijn betrokken. Zijn trots en werken met passie aan de missie van Avebe: eruit halen wat erin zit.

Fit blijven tot na je pensioen, daar moet je wat voor doen. Daarom geeft het interne vitaliteitsportaal allerlei praktische tips over slapen, eten en bewegen. De balans tussen werk en vrije tijd krijgt de aandacht die zij verdient.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -