Vullingen

Als het gaat om oplossingen voor vullingen is aardappelzetmeel een ideaal product. Onze zetmeelproducten zijn geschikt voor de productie van vullingen als instant bakkersroom, fruitvullingen, toppings en glazuren. Andere instant en cook-up zetmeelsoorten kunnen worden gebruikt voor de bereiding van hartige bakkersvullingen.

Avebe zetmeeltypes voor vullingen

Paselli™ en Prejel™, zetmeelproducten op basis van aardappelzetmeel, worden gebruikt door toonaangevende producenten van roomvullingen binnen de bakkerijbranche. Eliane™ zorgen voor een uitstekende bakstabiliteit en een hoge viscositeit bij toepassingen in instant bakkersroom. De zuivere aardappelzetmeelbasis zonder smaakmaskerende eigenschappen zorgt niet alleen voor een uitstekende visuele uitstraling, maar laat ook de smaak goed tot zijn recht komen. Door de hoge viscositeit en texturele stabiliteit kan de dosering van geleermiddelen zoals alginaten aanzienlijk worden  beperkt. Met onze aardappelzetmeelproducten kunt u uiteenlopende soorten bakkersroom creëren van superieure kwaliteit.

De voordelen van het gebruik van Eliane™ zijn:

  • Goede bakstabiliteit
  • Uitstekende vries-dooistabiliteit
  • Uitstekende textuur en mondgevoel
  • Duidelijk de voorkeur van consumenten

Avebe zetmeeltypen voor fruitvullingen

Eliane™ zetmeeltypen geven bakkersproducten een hoogwaardige uitstraling richting de klant door de natuurlijke fruitsmaak goed tot zijn recht te laten komen. Het gebruik van aardappelzetmeeltypen zorgt voor een korte textuur met een glanzende, heldere uitstraling die superieur is ten opzichte van andere zetmeelproducten.

De voordelen van het gebruik van Eliane™ in fruitvullingen zijn:

  • Bijzonder helder met als resultaat een natuurlijke en zuivere uitstraling van het fruit
  • Pure fruitsmaak
  • Zeer aantrekkelijk richting de klant
  • Uitstekende bakprestaties
Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -