Vullingen
Avebe zetmeeltypes voor vullingen
Paselli™ en Prejel™, zetmeelproducten op basis van aardappelzetmeel, worden gebruikt door toonaangevende producenten van roomvullingen binnen de bakkerijbranche. Eliane™ zorgen voor een uitstekende bakstabiliteit en een hoge viscositeit bij toepassingen in instant bakkersroom. De zuivere aardappelzetmeelbasis zonder smaakmaskerende eigenschappen zorgt niet alleen voor een uitstekende visuele uitstraling, maar laat ook de smaak goed tot zijn recht komen. Door de hoge viscositeit en texturele stabiliteit kan de dosering van geleermiddelen zoals alginaten aanzienlijk worden beperkt. Met onze aardappelzetmeelproducten kunt u uiteenlopende soorten bakkersroom creëren van superieure kwaliteit.
De voordelen van het gebruik van Eliane™ zijn:
- Goede bakstabiliteit
- Uitstekende vries-dooistabiliteit
- Uitstekende textuur en mondgevoel
- Duidelijk de voorkeur van consumenten
Avebe zetmeeltypen voor fruitvullingen
Eliane™ zetmeeltypen geven bakkersproducten een hoogwaardige uitstraling richting de klant door de natuurlijke fruitsmaak goed tot zijn recht te laten komen. Het gebruik van aardappelzetmeeltypen zorgt voor een korte textuur met een glanzende, heldere uitstraling die superieur is ten opzichte van andere zetmeelproducten.
De voordelen van het gebruik van Eliane™ in fruitvullingen zijn:
- Bijzonder helder met als resultaat een natuurlijke en zuivere uitstraling van het fruit
- Pure fruitsmaak
- Zeer aantrekkelijk richting de klant
- Uitstekende bakprestaties