Voeding

Bent u op zoek naar nieuwe, innovatieve voedingsconcepten, manieren om formules opnieuw op te zetten of oplossingen om de productiekosten in de hand te houden? Avebe kan u op vele manieren zetmeel- en eiwitproducten leveren. Dat helpt u bij het creëren van producten waarmee u in de behoeften van uw consumenten voorziet.

Onze aardappeloplossingen

We creëren oplossingen die smaak, textuur, stabiliteit, uiterlijk en gemak van voedselproducten verbeteren. Helder, glanzend, zacht, romig, knapperig en licht. Allemaal eigenschappen waarvoor onze ingrediënten onmisbaar zijn. Onze ingrediënten hebben unieke eigenschappen die garant staan voor veilige voeding en oplossingen die worden gewaardeerd door zowel producenten als consumenten.

Behoeften van producenten

Wij kennen de markten, processen en eisen van producenten. Onze teams van experts zijn het gewend om nieuwe concepten en ideeën te ontwikkelen.

Behoeften van consumenten

Onze oplossingen worden gebruikt in producten van multinationals die in ieder huishouden te vinden zijn. Mensen realiseren zich vaak niet dat onze zetmeelsoorten een essentieel bestanddeel zijn van de producten die zij dagelijks gebruiken. De recepten die wij gebruiken, zijn via zorgvuldig maatwerk aangepast aan de lokale eisen. Het gemak waarbij consumenten hun maaltijden bereiden is verbeterd door onze zetmeel- en eiwitsoorten zonder afbreuk te doen aan hun hoge kwaliteitsnormen.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -