Een uitstekende verwerkbaarheid voor uw droge mortel

Of ze nu worden gebruikt voor een betere verdikking, waterretentie, binding of stabiliteit, al onze producten hebben één belangrijk kenmerk met elkaar gemeen: ze zorgen voor een uitstekende verwerkbaarheid van uw samenstellingen.

Verdikking

Maak het werk eenvoudig met onze verdikkers die helpen om het gebruik van droge mortels gemakkelijker te maken: Casucol™ en Opagel™. Daarmee worden de vermenging met water, het aanbrengen én de verschillende stappen voor het gladmaken een stuk makkelijker. Casucol™ en Opagel™ zorgen voor een minder kleverige troffel en zorgen ervoor dat de mortel beter hecht aan het substraat. Verder zorgen ze ervoor dat pleisters, vulmiddelen en tegellijmen niet uitzakken en niet gaan slippen. Omdat ze kunnen worden gebruikt als vervanging voor duurdere bouwingrediënten en omdat lage doseringen al volstaan om het vereiste verdikkingseffect te realiseren, zijn Casucol™ en Opagel™ bijzonder kosteneffectief. Aangezien er vele soorten gips en cement zijn, biedt Avebe een breed scala aan verdikkingsproducten die er volledig op gericht zijn om de prestaties van uw samenstellingen te optimaliseren. Er zijn allerlei kwaliteiten verkrijgbaar voor zowel handmatige als machinale toepassingen.

Waterretentie

Addilose is een speciaal hulpmiddel gericht op de waterretentie om de verwerkbaarheid te verbeteren.

Naast een betere waterretentie worden samenstellingen op basis van Addilose gekenmerkt door een beperkte kleverigheid en goede gladmakende eigenschappen.

Binding

U hebt krachtige dunne lagen nodig? Voorkom ontmenging met Colle™: uniek als bindmiddel en vertrager voor systemen op gipsbasis. Het verbetert de interne sterkte en de duurzaamheid. Colle™ zorgt voor sterke oppervlakken in afwerkpleisters en voegvullingen. Het verbetert de waterbestendigheid van pleisters en zorgt voor meer gladheid en glans.

Stabiliteit

Verbeter de stabiliteit van zelfverdichtend beton en afwerkvloeren met Foxcrete™; robuust en makkelijk op te brengen. Met Foxcrete™ voorkomt u het ontmengen van het grove materiaal zonder dat dit gevolgen heeft voor de plastische viscositeit en vloei. Het voorkomt ‘bleeding’ en verbetert de pompbaarheid van licht beton. De kosten voor het storten van beton kunnen aanzienlijk worden teruggebracht met zelfnivellerende formules met Foxcrete™.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -