Textielstijfsel

Als wereldwijde leverancier van grondstoffen voor stijfseltoepassingen op basis van aardappelzetmeel creëren wij gemodificeerde zetmeelsoorten voor stijfsel voor kettinggaren om daarmee gesponnen garen efficiënter te kunnen weven.

Speciale aandacht voor de textielsector

Onze grondstoffen voor toepassingen in de textielindustrie worden gebruikt in stijfsel voor kettinggaren. Het doel van Avebe is uw productie te optimaliseren door ingrediënten van hoogstaande kwaliteit te combineren met een grondige kennis van het productieproces. Of u nu op zoek bent naar manieren om uw kwaliteit te verbeteren, kosten te besparen of uw milieu-effecten te beperken, wij kijken altijd naar productieprocessen als geheel. Ons wereldwijde netwerk van toepassingsspecialisten kan u een optimaal advies geven en voorzien in uw specifieke behoeften.

Kenmerken textielstijfsel

De kenmerken van de stijfsels voor kettinggaren van Avebe op basis van gemodificeerd zetmeel zijn: zuiverheid, constante kwaliteit en korte kooktijd (20 minuten). Onze producten worden al jarenlang wereldwijd gebruikt vanwege deze eigenschappen.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -