Papier

Als u veeleisende papiertoepassingen wilt realiseren op een duurzame manier, is Avebe dé partner waarmee u dat doel kunt verwezenlijken. Onze producten op basis van aardappelzetmeel hebben een hoge kwaliteit en zuiverheid, waarmee wij unieke oplossingen kunnen bieden die papierinnovatie én procesverbetering mogelijk maken.

Diverse papiertoepassingen

Uiteenlopend van toepassingen voor voedingsverpakkingen tot puur industriële groene oplossingen, ontwikkelen wij innovatieve concepten en producten. Dit doen wij op basis van onze grondige kennis van consumenten- en industrietrends en onze langetermijnrelaties met klanten. Gezondheid & veiligheid, prestaties & efficiency en duurzaamheid, voor zowel papierproductie- als papierverwerkingsprocessen en voor het eindgebruik, dát zijn de belangrijkste drivers voor papierinnovatie bij Avebe.

Onze zetmeelproducten voor papier

Ons doel is het verbeteren van het papierproductieproces, waarbij de focus ligt op productkwaliteit, kostenbeperking en milieutechnische aspecten. Avebe is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatieve zetmeeltechnologie. We ontwikkelen zelfs nieuwe aardappelrassen met gunstige eigenschappen die we vervolgens gebruiken om producten te maken die milieuvriendelijker zijn en/of een betere proces-output leveren.

Ons productaanbod bestaat uit een volledige serie biopolymeren afkomstig uit food-grade aardappelzetmeel zonder GGO’s. Ons motto is: Innovation by nature. Met ons wereldwijde verkoopnetwerk zijn we in staat om in te spelen op uw specifieke behoeften.

One-stop shopping

Avebe doet veel meer dan alleen zetmeel leveren. Wij optimaliseren de papierproductie door kwalitatief hoogwaardige ingrediënten te combineren met een brede expertise en kennis als het gaat om het gebruik van zetmeel in verschillende papiertoepassingen. We leveren ook logistieke oplossingen.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -