Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven de essentie en het bestaansrecht van Avebe. We kunnen ze samenvatten als: Duurzaam verbinden en bouwen.Duurzaam verbinden

We streven naar duurzame relaties

Verbinden staat voor onze ambitie om people, planet en profit met elkaar te verbinden. Samen met onze stakeholders verbinden we economische en sociale waarden en creëren we gedeelde waarden.

Daarnaast staat verbinden voor onze sterke betrokkenheid bij de regio, de leden en bij onze klanten.

 

Duurzaam bouwen

We investeren in innovatie

Wij willen duurzaam bouwen aan een solide en toekomstbestendige coöperatie. Zo kijken we kritisch naar de processen in de productie. Waar kan het slimmer, schoner en sneller? Daarnaast zoeken we voortdurend naar wegen om meer opbrengst te verkrijgen met minder middelen. Duurzamer te telen. Nieuwe rassen te ontwikkelen met betere eigenschappen. En producten te leveren die van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Dat is waar wij continu naar streven.

Bouwen staat ook voor de vooruitstrevende en innovatieve capaciteiten van onze medewerkers. De kerncompetenties respect, verantwoordelijkheid nemen en ontwikkelen beschrijven onze interne cultuur. Door de kennis en creativiteit van onze werknemers te stimuleren en in te zetten, zoeken we naar nieuwe en duurzame oplossingen voor zowel vragen vanuit de klant als de maatschappij.

 

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -