We zijn trots op de boeren!

01 okt 2019
advertentie trots op de boeren
LTO (Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland), Nevedi (Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie) en CRV (Coöperatieve veeverbeteringsorganisatie) hebben het initiatief genomen om de boeren een hart onder de riem te steken en een positief geluid te brengen naar de maatschappij.

Gesteund door 31 sectorpartijen

In de weekendedities van een aantal landelijke en regionale dagbladen verschijnt een paginagrote fullcolour advertentie met als titel ‘Wij zijn trots op de boeren’ (#trotsopdeboer). Deze actie wordt gesteund door 31 partijen uit de sector. De logo’s van alle deelnemende partijen staan onder de sfeervolle advertentie.

Publicatie zaterdag 28 september

De advertentie is zaterdag 28 september 2019 gepubliceerd in het Algemeen Dagblad (AD), de regionale dagbladen van het AD (Tubantia publiceert 27 september), alle edities van het Noordhollands Dagblad en NRC Handelsblad. Ook online wordt de advertentie via het AD en de regionale kranten wijdverspreid en dragen de partners de boodschap uit via social media.

Wees ook trots

Trots werkt aanstekelijk. Iedereen die trots is op boeren kan dit vanaf zaterdag 28 september 2019 delen via #trotsopdeboer!

Landelijke actiedag 1 oktober

Op 1 oktober a.s., gaan agrariërs gezamenlijk naar Den Haag om te protesteren tegen de beeldvorming over de agrarische sector. Wij merken dat de actie bij veel van onze leden leeft en hebben begrip voor de gevoelens van frustratie. Ook wij zijn van mening dat bij thema’s als stikstofneerslag in relatie tot natuurgebieden, gewasbescherming en herstel van biodiversiteit, niet alleen maar gewezen kan worden naar de landbouw. Dit vraagt om een integrale en gezamenlijk aanpak, die vanuit de politiek zal moeten worden geïnitieerd en doorgezet.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -