Solanic® in Oatly ‘Recovery Drinks’

14 dec 2016
Onlangs heeft Oatly twee ‘recovery drinks’ (dranken om na inspanning te herstellen) in de verfrissende smaken ananas/passievrucht/spirulina en appel/biet/gember gelanceerd. Eén van de ingrediënten is ons Solanic® aardappeleiwit!

Deze dranken bieden een optimale balans tussen eiwitten en koolhydraten. Oatly heeft voor Solanic® eiwit gekozen, omdat ons eiwit stabiel is in de drank en het uitstekende aminozuurprofiel van Solanic® een goede aanvulling is op de voedingswaarde van de haver-basis.

Deze puur plantaardige drankjes zijn GMO-vrij en zijn vrij van allergenen. De verpakking is gemaakt van afbreekbaar materiaal (CartoCan). Door de combinatie van ingrediënten en verpakking passen de Oatly Recovery Drinks perfect in een gezonde en duurzame leefstijl en zijn ze een goede aanvulling op de dagelijkse voeding.

Over Oatly
Oatly is een Zweeds bedrijf opgericht in de jaren ’90 waarvan de basis ligt in Zweeds onderzoek aan de universiteit van Lund. In de gepatenteerde enzymtechnologie van het bedrijf wordt het eigen proces van de natuur gekopieerd waarbij vezelrijke haver wordt omgezet in voedingsrijke vloeibare levensmiddelen. Het merk Oatly is verkrijgbaar in meer dan 20 landen in Europa en Azië. Het bedrijf opereert vanuit Zuid-Zweden met een hoofdkantoor in Malmö en een productie- en ontwikkelingscentrum in Landskrona.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -