Roelof van Wijk Plant Manager of the Year finalist

01 jun 2017
We zijn trots dat onze locatiedirecteur Foxhol, Roelof van Wijk, is genomineerd voor Plant Manager of the year!

Met zijn team heeft Van Wijk de locatie Foxhol weer op de kaart gezet nadat het zelfs op de nominatie stond om te worden gesloten. Hij trots op de stappen die de afgelopen jaren gemaakt zijn, vooral op het gebied van veiligheid, productiviteit en de verbinding met medewerkers en omwonenden.

Medefinalisten zijn Henk Veldink, site manager Pernis bij Hexion en Emre Kaya, site director bij Organik Kimya Netherlands.

Een vakkundige jury beoordeelt de kandidaten op hun maatschappelijke betrokkenheid, leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast mag het publiek een stem uitbrengen op de finalisten.

Op 8 juni wordt tijdens het congres Deltavisie bekend gemaakt wie zich dit jaar Plant Manager of the Year mag noemen.

Klik hier voor meer informatie.

 

Meer over Plant Manager of the Year

De verkiezing van de Plant Manager of the Year wordt sinds 2008 jaarlijks georganiseerd en is een initiatief van het Petrochem Platform en de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI). De verkiezing draagt bij aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie. Dit doet zij door de inspanning en prestaties van plantmanagers te benoemen en te waarderen. De focus ligt hierbij op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit, efficiëntie en duurzaamheid.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -