Nieuwe leden Raad van Commissarissen Avebe

05 jul 2018
De ledenraad van Avebe heeft vandaag in haar vergadering twee nieuwe RvC-leden benoemd: de heer Dirk Kloosterboer en de heer Robert Smith.

Na zijn studie Food Technology aan de Wageningen Universiteit heeft Dirk Kloosterboer in zijn loopbaan ruime bestuurlijke ervaring opgedaan bij internationale concerns zoals Vion N.V. en Darling Ingredients. Bij deze bedrijven was hij onder meer lid van de raad van bestuur. Darling Ingredients is een wereldwijde speler in duurzame ingrediënten in (dier)voeding en brandstof. Momenteel heeft hij meerdere commissariaten onder andere bij Bolsius International B.V. en Darling Ingredients.

Robert Smith rondde de studie bedrijfseconomie af. Vervolgens bekleedde hij diverse financiële en managementfuncties bij Royal Cosun. Een agro- industriële coöperatie die is voortgekomen uit de coöperatieve suikersector. Robert Smith was geruime tijd directeur finance & control en vanaf 2008 was hij de voorzitter van de concerndirectie van het bedrijf. Hij is momenteel toezichthouder bij Wageningen University & Research en bestuurslid bij de Vereniging HZPC.

Avebe wenst de nieuwe leden veel succes bij het uitvoeren van hun taken.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -