Avebe aanwezig op ‘Free From’ Food Expo

21 mei 2015
Op 4 en 5 juni 2015 neemt Avebe in Barcelona aan de 'Free From' Food Ingredients Expo. Het 'free from'-segment binnen de voedingsmiddelenindustrie maakt in vele delen van de wereld een razendsnelle groei door en breidt zich niet alleen uit naar nieuwe categorieën, maar dringt ook tot de mainstream door met marktintroducties van grote producenten en merken (bron: Innova Market Insights).

free from logo

‘Free from’-voedsel bevat geen allergenen (glutenvrij, lactosevrij en eivrij) én geen van dieren afkomstige ingrediënten; de producten zijn vegetarisch of veganistisch. Solanic®-aardappeleiwitten zijn de nr. 1 ‘Free From’ textuurverhogende eiwitten en de nr. 1 plantaardige eiwitten voor voedingsmiddelen.

Als textuurverhogende ingrediënten bieden ze uitstekende eigenschappen voor het creëren van stabiele schuimen, emulsies of gels. En omdat ze 100% plantaardig zijn hoeft er geen allergie-informatie aangeboden te worden op het etiket. Solanic®-aardappeleiwitten bieden uitstekende voedingswaarden met goede niveaus aan vertakte en essentiële aminozuren – het zijn ‘complete’ eiwitten.

Solanic heet u van harte welkom bij stand D05.

  • Belangrijke ‘free from’-onderwerpen zijn de glutenvrije bakkerij, gelatine- en eivrije banketproducten, vleesvrije vervangers, zuivelvrije dranken en eiwitrijke snacks.
  • Presentatie: Op vrijdag 5 juni verzorgt Market Manager Jaap Harkema van 11.30 – 12.00 uur een lezing met de titel ‘Solanic® Potato Proteins – for “Free From” Texture and Nutrition’ (Solanic®-aardappeleiwitten – textuur en voedingswaarde in het “Free From”-segment).
  • Onze specialisten staan klaar om tegemoet te komen aan uw uitdagingen!

Klik hier voor meer informatie.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -