Avebe toont plantaardige innovaties op de Health ingredients Europe

19 nov 2018
Ontdek op de Health Ingredients Europe Avebe’s plantaardige innovaties voor zoetwaren, vlees- en zuivelvervangers die inspringen op de behoeften van de consument, zoals allergeenvrij, veganistisch, vetarm, GMO-vrij en clean of clear labels.

Avebe levert gezonde, voedzame en milieuvriendelijke ingrediënten voor duurzame voedingsmiddelen. Samen met onze leden en klanten ontwikkelen wij deze ingrediënten op basis van aardappelen.

Een mooi voorbeeld van zo’n voedingsingrediënt is Perfectasol™, een serie textuuroplossingen die haarfijn aansluit op de grote consumentenvraag van dit moment naar plantaardige en allergeenvrije producten. Perfectasol™ D is ideaal als ingrediënt voor plantaardige alternatieven voor zuivelproducten, zoals kaas en yoghurt. Perfectasol™ C kan worden gebruikt in plantaardig schuimsnoep, zoals marshmallows.

Wij tonen onze expertise en producten aan het grote publiek op de Health ingredients Europe die plaatsvindt van 27 tot 29 november in Frankfurt, Duitsland. Ons standnummer is 8G42.

Bezoek ons op de HiE en ontdek de mogelijkheden van de aardappel!

Klik hier voor een gratis ticket!

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -