Avebe scoort goed in Management Team 500 lijst

04 jul 2019
Avebe heeft twee keer een nummer 1 positie behaald in de Management Team 500 lijst. Avebe behaalde deze posities in de categorie ‘Fast Moving Consumer Goods: toeleveranciers’.

Jaarlijks doet de Erasmus Universiteit Rotterdam onderzoek naar 500 bedrijven met de beste reputatie van Nederland. De bedrijven worden daarbij beoordeeld op productieleiderschap, klantgerichtheid, excellente uitvoering en werkgeverschap. Om de Management Team 500 (MT500) lijst samen te stellen, vraagt de Erasmus Universiteit elk jaar aan managers, beslissers en leidinggevenden om bedrijven te beoordelen op de vier genoemde eigenschappen. De respondenten beoordelen daarbij enkel de bedrijven die actief zijn in hun eigen branche. In de categorie ‘Fast Moving Consumer Goods: toeleveranciers’ behaalde Avebe de eerste plaats voor Klantgerichtheid en Excellente uitvoering.

Al jaren werken we bij Avebe aan klantgerichte oplossingen voor de voedings-, diervoedings- en industriële markt. Uitgeroepen worden tot nummer 1 voor klantgerichtheid en meest excellente uitvoering, is dan ook een kroon op ons werk!

Klik hier voor meer informatie over de MT500

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -