Avebe presenteert nieuwe eiwitverrijkte producten tijdens SupplySide West

15 aug 2017
Avebe presenteert van 25-29 september 2017 op de beurs SupplySide West, Las Vegas, de nieuwste eiwitinnovaties die voldoen aan de huidige trends, zoals plantaardig, GMO-vrij, free-from, eiwitrijk en clean label

Tijdens SupplySide West presenteren wij eiwitverrijkte Solanic®100 toepassingen in levensmiddelen en dranken. Het gaat om producten zoals snacks, repen en poedervormige dranken met een hoog eiwitgehalte. Met deze oplossingen kunnen bezoekers van SupplySide West nieuwe toepassingen in levensmiddelen en dranken voor producten gaan ontwikkelen en introduceren waarmee ze inspelen op de actuele wensen van de consument: plantaardig, GMO-vrij en niet-allergeen!

In november 2016 introduceerde Avebe een nieuw aardappeleiwitisolaat onder de naam Solanic®100 voor het verhogen van de voedingswaarde. Solanic®100 aardappeleiwit heeft van alle plantaardige eiwitten de hoogste score als het gaat om de eiwitkwaliteit en is daarnaast ook nog eens GMO-vrij én geschikt voor clean label en allergeen-vriendelijke producten, zoals snacks, repen of dranken met eiwitten op plantaardige basis. Een van onze nieuwste oplossingen is de eiwitverrijking van gebakken producten en snacks met Solanic® aardappeleiwitten. Deze food-grade aardappeleiwitten weten een uitstekende voedingswaarde (PDCAAS =1; DIAAS >1) te combineren met een neutrale smaak. Daarnaast zijn ze ook nog eens 100% plantaardig en allergeen-vriendelijk zonder afbreuk te doen aan de smaak of de textuur.

Download de presentatie voor meer informatie over Solanic®100.

 

 

 

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -