Avebe opent nieuw kantoor in Dubai

07 nov 2017

Met het oog op het verder versterken van onze wereldwijde commerciële verkooporganisatie, heeft Avebe een nieuw kantoor in Dubai geopend. De opening vond plaats tijdens de beurs Gulfood Manufacturing die werd gehouden van 31 oktober tot 2 november 2017. Chief Commercial Officer Alan Fielding: “Het nieuwe verkoopkantoor stelt ons in staat om nog effectiever te reageren op de groeiende vraag naar op aardappelen gebaseerde ingrediënten voor voeding. We hebben onze wereldwijde technische- en verkoopvertegenwoordiging versterkt om klanten meer ondersteuning te bieden en hen te informeren over het gebruik van onze producten. We zijn nu nog beter in staat om sterke relaties te ontwikkelen met onze klanten in deze regio. Daarnaast stelt onze directe aanwezigheid ons in staat om sneller te reageren op de nieuwste trends en deze te vertalen naar nieuwe producten en toepassingen.”

Patrick Cobussen – Global Sales Director vervolgt: “Voedingsmarkten in het Midden-Oosten, Zuid-Azië en Afrikaanse landen ontwikkelen zich snel en consumenten hebben behoefte aan meer gespecialiseerde producten. Dubai is centraal gelegen tussen Europa, Azië en Afrika waardoor het een perfecte permanente verkooplocatie is voor Avebe als wereldspeler in op aardappelgebaseerde ingrediënten voor voeding.”
Regionale verkoopmanager Symon Korlinski besluit: “Ik ben blij dat we naast ons kantoor in Izmir nu onze klanten Avebe know-how en de nieuwste innovaties ter plaatse kunnen bieden! We kijken ernaar uit om de klanten in de regio nog beter te kunnen bedienen.”

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -