Avebe op ‘9th Protein Course’

04 mrt 2015
Op de ‘9th Protein Course 2015’, georganiseerd door Bridge2Food van 18 t/m 20 maart in Amsterdam, zal Jaap Harkema, market manager Avebe, een presentatie geven over aardappeleiwitten.

Aardappeleiwit heeft unieke gelerings, schuim- en emulgeringseigenschappen. Dit, in combinatie met het feit dat aardappeleiwit 100% plantaardig is en niet als allergeen geëtiketteerd hoeft te worden, biedt een unieke oplossing in uiteenlopende voedingstoepassingen.

De Protein Course is bedoeld om de deelnemers een theoretisch en praktisch overzicht te geven van plantaardige en dierlijke eiwitten die momenteel beschikbaar zijn voor voedingstoepassingen en hands-on informatie over hun eigenschappen en functionaliteiten aan te bieden.

Voor meer informatie klik hier.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -