Avebe ontvangt drie Starch Europe Safety Awards

08 dec 2016
Verheugd melden we dat Avebe drie Starch Europe Safety Awards heeft ontvangen!

In 2015 heeft brancheorganisatie Starch Europe de Safety Awards in het leven geroepen als erkenning voor Europese zetmeelfabrieken die zich het beste inzetten voor het verminderen van arbeidsgerelateerde ongevallen.

Onze productielocaties in Gasselternijveen, Ter Apelkanaal en Malmö (Zweden) hebben de zogenaamde Year Award gekregen – een prijs die wordt uitgereikt als beloning voor uitzonderlijke resultaten op het gebied van veiligheid. Alle drie de fabrieken produceren het hele jaar door en bieden werk aan ongeveer 550 mensen.

Avebe is trots op deze Safety Awards. Wij zien hierin een erkenning voor de voortgang die wij hebben geboekt ten aanzien van onze focus op veiligheid in de uitvoering van onze strategie. Avebe zet zich continu in voor een veilige werkplek, het nemen van verantwoordelijkheid en het elkaar aanspreken op gedrag.

Over Starch Europe

Starch Europe is een brancheorganisatie die de belangen van de Europese zetmeelindustrie, zowel binnen als buiten Europa, behartigt. Tot haar leden behoren 24 zetmeelproducerende ondernemingen die samen meer dan 95% van de zetmeelindustrie in de EU vertegenwoordigen. Tot oktober 2014 was Starch Europe bekend onder de naam AAF. Avebe is lid van de brancheorganisatie Starch Europe.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -