Avebe maakt dromen waar

11 jul 2019
Make-A-Wish
800 kilometer fietsen voor het goede doel

Een team van 13 medewerkers van Avebe fietst van 26 tot en met 30 augustus ruim 800 kilometer om geld in te zamelen voor Make-A-Wish. In vijf dagen bezoeken ze alle Nederlandse, Duitse en Zweedse productielocaties van Avebe. Met deze ‘Doel voor een doel’ fietstocht gaat niet alleen een wens van dit team in vervulling, maar willen zij ook de dromen van kinderen waarmaken.

Aanleiding voor deze sponsortocht is het 100-jarig jubileum van Avebe. Een bijzonder jubileum waar het bedrijf op verschillende manieren bij stil staat. Verschillende activiteiten dragen bij aan de verbetering van de vitaliteit van medewerkers en leden van Avebe. Maar Avebe wil meer. De coöperatie heeft de wens om voor een brede doelgroep betekenisvol te zijn en organiseert daarom deze internationale sponsorfietstocht. Zo zet Avebe de kracht van het collectief in om dromen te realiseren.

Meer weten of doneren?

Wilt u meer weten over de fietstocht of doneren voor Make-A-Wish? Ga naar de website https://www.avebe.nl/avebe-makes-a-wish/. Met uw bijdrage laten we de wensen van ernstig zieke kinderen en jongeren in vervulling gaan.

Make-A-Wish

De Make-A-Wish Foundation is de grootste wensvervullende organisatie in de wereld en vervult 15.000 wensen per jaar van ernstig zieke kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar. De organisatie is actief in 50 landen en op 5 continenten. Make-A-Wish is ook actief in regio’s waar Avebe locaties staan. Met het opgehaalde geld maken we wensen waar van kinderen in de omgeving waar we ons betrokken bij voelen en die we een warm hart toedragen.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -