Avebe genomineerd voor Most Novel Protein Ingredient Award op de Bridge2Food 2018 Protein Summit

22 okt 2018
Avebe is één van de finalisten van de Bridge2Food Protein Awards 2018!

We zijn trots dat onze Perfectasol D520 textuuroplossing voor plantaardige pizza-topping is genomineerd in de categorie Most Novel Protein Ingredient; nieuwe eiwitingrediënten die echt innovatief zijn en meetbare voordelen bieden voor producenten en consumenten.

De winnaars worden bekend gemaakt op de 11th Protein Summit 2018 op 24-26 oktober, ’s werelds grootste eiwitplatform dat meer dan 450 eiwitexperts bij elkaar brengt.

Gerard Klein Essink van Bridge2Food: “De juryleden waren onder de indruk van de hoge kwaliteit van de inzendingen en de finalisten mogen trots zijn op hun prestatie die de groeiende innovatie binnen de eiwitsector weerspiegelt.”

Over Bridge2Food

Bridge2Food is een kennis- en netwerkorganisatie gevestigd in Nederland. De belangrijkste kracht ervan is de ontwikkeling van specifieke platforms voor de voedingsindustrie: ‘Bruggen bouwen tussen voedingsdeskundigen’. Bridge2Food is actief in de internationale voedingssector en organiseert een breed scala aan conferenties voor senior managers van voedselproducenten in Europa, de VS en Azië.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -