Industrieel

Alles wat wij maken, halen wij uit de aardappel. Onze producten zijn gegarandeerd natuurlijk, plantaardig en duurzaam. Dat is de reden dat de papier-, textiel- en kleefstoffenindustrie graag zaken met ons doet.

Samen met onze klanten brengen we de kwaliteit van de producten naar een hoger niveau, terwijl we de schadelijke invloeden op het milieu tot een minimum beperken.

Groene oplossingen

Respect voor de natuur begint met innovatie richting groene oplossingen; een combinatie van hernieuwbare grondstoffen en hoge prestatieniveaus.

Oplossingen op basis van aardappelzetmeel

Avebe levert functionele oplossingen op basis van aardappelzetmeel aan industriële markten op het gebied van bijvoorbeeld papier, textiel, bouwmaterialen en kleefstoffen. Deze oplossingen zijn milieuvriendelijk, presteren uitstekend en zijn betrouwbaar.

Duurzame toekomst

Of het nu gaat om verpakking voor levensmiddelen of om technische toepassingen, Avebe wil een bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst zonder compromissen als het gaat om de veiligheids- en technische aspecten van veeleisende industriële toepassingen.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -